StartersPodium 31 oktober: 'Succes maak je samen!' - Starters Succes

StartersPodium 31 oktober: ‘Succes maak je samen!’

Voor en door ondernemers

Ruim een jaar geleden vond de kick-off plaats van Starters Succes Oss Bernheze. We kunnen met trots melden dat veel (door)starters inmiddels de weg naar het coachings- en begeleidingstraject van SSO hebben gevonden. Nu is het tijd voor een derde bijeenkomst, en wel op woensdag 31 oktober 2012 van 15.30 tot 19.00 uur (bekijk hier het programma)! Graag nodigen we alle starters uit de regio uit hierbij aanwezig te zijn. Deze bijeenkomst organiseren we samen met Life Sciences Park in Oss, en staat volledig in het teken van samenwerking. Want succes maak je immers niet alleen!

Rondleiding Life Sciences Park voor eerste 30 aanmelders!
Alle starters ontvangen per post een officiële uitnodiging voor dit derde StartersPodium met meer informatie en het complete programma, maar je kunt je al wel vast hier aanmelden (update 30/10: aanmelden is nu niet meer mogelijk). De eerste 30 aanmelders kunnen we voorafgaand aan de bijeenkomst op de 31e een rondleiding aanbieden bij het Life Sciences Park op het MSD-terrein. Een interessant kijkje achter ‘de blauwe wand’, een omgeving die normaal niet voor publiek vrij toegankelijk is. Wil je hier kans op maken, wees er dan zeker snel bij!

Hopelijk tot ziens op 31 oktober!

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank