Starterspodium 19 maart - Starters Succes

Starterspodium 19 maart

Voor en door ondernemers

FC Oss

Na een succesvolle kick-off in oktober 2011 hebben veel starters en doorstarters zich aangesloten bij Starters Succes Oss Bernheze. We hebben al legio positieve reactie mogen ontvangen op het coachings- en begeleidingstraject dat Starters Succes Oss Bernheze aanbiedt. Nu is het tijd voor een tweede bijeenkomst, en wel op maandag 19 maart 2012! Graag willen we alle starters uit de regio uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. Ook doorstarters zijn van harte welkom. Deze bijeenkomst, die plaatsvindt bij FC Oss, staat volledig in het teken van netwerken. Want een goed netwerk is nu eenmaal onmisbaar bij succesvol ondernemen!

Datum en tijdstip       Maandag 19 maart, 17:00 – 21:45 uur
Ontvangstlocatie       ‘De Amstel Lounge’ – Frans Heesen Stadion, Mondriaanlaan 4, Oss

Programma 19 maart
U wordt welkom geheten door FC Oss. Starters Succes Oss Bernheze praat u bij over de ontwikkelingen rondom SSO en u krijgt te horen hoe je plezierig en succesvol kunt netwerken. Want goed netwerken omvat veel meer dan het uitdelen en verzamelen van visitekaartjes.

Rond 18.00 uur vertrekken we naar Het Hooghuis, locatie Stadion, om de netwerktips meteen in de praktijk te brengen. Samen met de leden van de Business Club FC Oss zult u genieten van een heerlijk buffet. Deze ondernemers delen tijdens het eten graag hun ondernemersverhalen met u. En uiteraard is er alle ruimte om hen het hemd van het lijf te vragen! Ook de coaches van Starters Succes Oss Bernheze en ondernemersverenigingen als de Osse Industriële Kring, TIBO en OVO zijn deze avond aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Om 20.00 uur start de Jupiler League wedstrijd FC Oss – FC Zwolle, die rechtstreeks wordt uitgezonden op EredivisieLive. Deze zullen we vanuit Starters Succes Oss Bernheze gezamenlijk bijwonen. Een mooie gelegenheid om tijdens én na de wedstrijd nog eens verder te praten met de beginnende en gevestigde ondernemers. Want ook starten is topsport!

Kom ook naar het StartersPodium van Starters Succes Oss Bernheze!
Wilt u erbij zijn op maandag 19 maart? Meldt u dan nu aan! (Aanmelding inmiddels gesloten). Gezien de aard van het programma hebben we dit keer plek voor maximaal 100 starters (maximaal één persoon per bedrijf), dus wees er snel bij! Hier vindt u het exacte programma van de avond. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 19 maart! U bent van harte welkom.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door FC Oss.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank