StartersPodium 11 oktober - Starters Succes

StartersPodium 11 oktober

Voor en door ondernemers

Starters Succes Oss Bernheze: Dé start voor succesvol ondernemen!

Een goed begin is het halve werk. Een gouden regel voor elke (startende) ondernemer. Als pion sta je midden in een speelveld vol kansen, valkuilen en medespelers. Een goede strategie en een rugzak vol tips en tricks zijn dus een must. Voor iedereen die nog wel wat advies kan gebruiken of graag in contact komt met collega-ondernemers uit de regio, organiseert Starters Succes Oss Bernheze het StartersPodium: een leerzame en inspirerende bijeenkomst voor starters en ondernemers die minder dan drie jaar actief zijn.

StartersPodium
Datum en tijdstip                        Dinsdag 11 oktober, 16:00 – 19:00 uur
Locatie                                         Gemeentehuis Oss (Raadhuislaan 2, Oss)

Intensieve begeleiding
Dit StartersPodium is de eerste van vier bijeenkomsten. Daarnaast wil Starters Succes Oss Bernheze een groep starters een intensievere begeleiding bieden tegen een geringe eigen bijdrage. Deze starters gaan een zogenoemd StartersContract aan. Starters leggen hier hun inzet om commitment te tonen in vast. En zij krijgen er professionele externe adviseurs voor terug, die hen op maat coachen en begeleiden. Zij helpen bij de uitwerking van een ondernemingsplan en bij het vinden van klanten en financiering. Maar ook bij praktische zaken en het leggen van contacten met andere succesvolle ondernemers in de branche. Het StartersContract vertegenwoordigt een waarde van circa € 5000,-. Bij meerdere aanmelders uit dezelfde branche (denk aan farmacie, metaal, bouw, logistiek) kan branchespecifieke ondersteuning worden aangeboden.

Programma
Op 11 oktober is er de gelegenheid tot oriënteren en kennismaken. U krijgt die dag alle ins en outs van de StartersCoaching te horen: hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de voorwaarden. Enkele bedrijven vertellen over hun eerste ondernemerservaringen. Ook is er een StartersMarkt, waar naast de Rabobank, Gemeente Oss en Kamer van Koophandel Brabant ook sleutelspelers, zoals de lokale ondernemersverenigingen, notarissen, accountants en administratiekantoren aanwezig zijn. Zij kunnen u verder op weg helpen bij de start en de eerste jaren van uw bedrijf.

Ervaringsdeskundige bij uitstek, Annemarie van Gaal, vertelt over haar strategie. Zij is één van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers, heeft een mediabedrijf en is investeerder in tientallen bedrijven in binnen- en buitenland. Ze werkte mee aan tv-programma’s als ‘Dragons’ Den’ en is momenteel te zien als financieel deskundige in ‘Een dubbeltje op z’n kant’. Annemarie van Gaal laat zien dat succesvol zakendoen mede wordt bepaald door een groot vertrouwen in jezelf en een onorthodoxe manier van denken en handelen.


Kom ook naar het StartersPodium van Starters Succes Oss Bernheze!

Overtuigd van de meerwaarde van het StartersPodium? Meld u dan aan via deze website. Hier vindt u ook het exacte programma van deze avond. Aan het bijwonen van het StartersPodium zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 11 oktober! U bent van harte welkom.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank