Ondernemerscafe Onderhandelen op 4 september - Starters Succes

Ondernemerscafe Onderhandelen op 4 september

Voor en door ondernemers

Als (startende) ondernemer ben je er op gebrand om jouw onderneming te laten slagen. Om gewenste resultaten te kunnen boeken, is het van belang dat je onderhandelt met klanten, potentiële klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Tijdens Ondernemerscafé Onderhandelen leert Stefan Kersbergen, toptrainer bij Kenneth Smit, jou alle kneepjes van dit moeilijke vak. Zowel startende als gevestigde ondernemers uit de regio Veghel – Uden – Schijndel die zin hebben in een boeiende avond zijn op woensdag 4 september vanaf 19.30 uur van harte welkom bij De Ideeënfabriek in Uden.

Onderhandelen, it’s tough, but it gets you there!
Vind jij het lastig om voor je eigen belangen op te komen en tegelijkertijd de relatie met die (nieuwe) klant niet uit het oog te verliezen? Vind je het moeilijk of te confronterend om prijsonderhandelingen aan te gaan? Wat jouw reden ook is, door niet, of niet goed te onderhandelen laat je veel kansen en daarmee geld liggen. Elementen die je nodig hebt om van je business een succes te maken. Helemaal in deze tijd.

Ondernemerscafé Onderhandelen
De basis voor effectief onderhandelen is goed communiceren, uiteraard aangevuld met de nodige kennis en tactieken. Door goed te luisteren en zowel verbale als non-verbale seintjes op te merken, kom je al een heel eind. Tijdens Ondernemerscafé Onderhandelen zullen de verschillen tussen goed en slecht onderhandelen worden behandeld. Ook de vaardigheden en technieken die een gedegen onderhandelaar nodig heeft om maximaal resultaat te boeken met behoud van zijn relatie passeren de revue. Welke keuzes heb je en hoe ga je het onderhandelingsgesprek aan? Stefan Kersbergen legt het uit. Tijdens de afsluitende borrel kun je de opgedane kennis direct in de praktijk brengen door kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers. Net gestart of al jaren actief.

Ondernemerscafé Onderhandelen vindt plaats op woensdag 4 september om 19.30 uur bij De Ideeënfabriek, Liessentstraat 9a in Uden. Zowel startende als ervaren ondernemers uit de regio Veghel – Uden – Schijndel zijn van harte welkom*. Het belooft een leerzame sessie te worden, boordevol energie, enthousiasme en interactie. Meld je vooraf gratis aan via www.startersmarktplaats.nl.

* Ook starters uit Oss kunnen bij deze bijeenkomst gratis bijwonen!

Startersmarktplaats
Startersmarktplaats biedt startende ondernemers verschillende handvatten om de onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Enerzijds door het verschaffen van startersinformatie en het aanbieden van starterswerkplekken in de gemeente Veghel, Uden en Schijndel. Anderzijds door het organiseren van Ondernemerscafés, Masterclasses, Picknick met een Klik en andere activiteiten. Activiteiten om kennis te vergaren, maar ook om mensen te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen. Voor meer informatie over Startersmarktplaats ga je naar www.startersmarktplaats.nl.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank