Starters Succes breidt uit naar Bernheze - Starters Succes

Starters Succes breidt uit naar Bernheze

Voor en door ondernemers

Starters Succes is al ruim 5 jaar actief in Oss, om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun ideeën. Dit doen we door coaching op allerlei disciplines, praktische workshops en inspiratievolle bijeenkomsten. Onlangs is ons werkgebied uitgebreid met de gemeente Bernheze. Ondernemers (in spé) uit deze regio kunnen vanaf nu dus ook een duwtje in de rug krijgen van ons.

Ondernemersevent Oss – Bernheze
Maak kennis met de coaches en zie wat zij voor jou kunnen betekenen tijdens het Ondernemersevent Oss-Bernheze, woensdag 22 februari, 18.00 – 21.30 uur, in de Pas Heesch. Maar er is meer…

Tijdens de avond leren we je alle tricks over free publicity. Zo ontdek je hoe je als ondernemer nieuwswaarde kunt creëren en opvalt bij de pers, om vervolgens bergen free publicity binnen te halen.

We beginnen de avond met een live radio-uitzending van BNR Gangmakers, het programma voor én door ondernemers. Presentator Maarten Bouwhuis gaat in debat met ondernemende boegbeelden uit de regio.

Na de uitzending neemt hij je mee in de do’s en don’ts op journalistiek niveau. Hij zoomt daarbij in op social media. Belangrijk, want steeds meer klanten vinden je via deze kanalen. Ook gespreksleider Meike de Jong, presentator van het RTL Nieuws, geeft haar visie en gaat het gesprek aan.

Kortom, een avondvullend programma boordevol kennis en kunde, die je niet wilt missen. Zeker zijn van een plaats? Meld je dan gratis aan via events@starterssucces.nl

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank