Speciaal voor de startende ondernemer Oss

Maak een succes van je bedrijf

Voor en door ondernemers

Van jouw bedrijf een succes maken: daar zet Starters Succes Oss Bernheze zich voor in! We bieden je als startende ondernemer in de gemeenten Oss en Bernheze een coachings- en begeleidingstraject voor een kleine eigen bijdrage. Je komt in een breed netwerk waar je ervaringen kunt delen en praktische adviezen uitwisselt.

Begeleiding door breed coachteam

We hebben een mooi team van 7 professionals die jou begeleiden. Zij komen ieder uit een andere branche, waardoor ze tezamen enorm brede kennis in huis hebben. Bovendien beschikken ze allen over een wijd netwerk waar jij als coachee van mag profiteren. Jouw persoonlijke coach helpt je met het uitwerken van je ondernemingsplan, het vormgeven van je marketing, het werven van klanten, de financiën, organisatie en ondernemerschap. Hij of zij verwijst je door naar een collega-coach als die beter jouw vraag kan beantwoorden.

Gratis flexplek, netwerkevent en meer!

Daarnaast mag je als startende ondernemer in de gemeente Oss of gemeente Bernheze een halfjaar lang met korting bij Dome-X. Normaal kost dit €75 per maand, dus tel je winst maar uit! Overigens krijg je ook als extraatje (prio)toegang tot al onze business-events. Profiteer een halfjaar lang van:

  • Begeleiding door een ervaren en professioneel coachteam voor slechts €150;
  • Gratis lidmaatschap bij een ondernemersvereniging bij jou in de buurt.
  • flexplek bij andere ondernemers;
  • (prio)toegang tot interessante workshops en netwerkmeetings;
  • hulp en advies van ervaren ondernemers uit de buurt om zaken voor elkaar te krijgen. En bij vragen over financiën, regelgeving, administratie en computerzaken.

Initiatief startende ondernemers gemeente Oss en gemeente Bernheze

Starters Succes Oss Bernheze is het grootste overkoepelende startersinitiatief in de gemeenten Oss en Bernheze, waarbij marktpartijen hun krachten bundelen. Om zo ‘startersgemeentes’ te maken met de steun van de Kracht van Oss,Gemeente Bernheze en Rabobank Oss Bernheze.

Ook voor ondernemers die langer bezig zijn

We zijn er nu ook voor ondernemers die al wat langer geleden zijn begonnen. Het gaat om ‘jonge’ bedrijven die support nodig hebben bij de groei en professionalisering van hun onderneming. Of bijvoorbeeld bedrijven die ondersteuning zoeken voor het realiseren van een nieuw idee. Bijvoorbeeld als je jouw dienstenaanbod wilt uitbreiden of een heel andere weg wilt inslaan. Ben jij zo’n ondernemer? Neem gerust contact met ons op.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X