Speedconsulting met coaches van Starters Succes Oss Bernheze - Starters Succes

Speedconsulting met coaches van Starters Succes Oss Bernheze

Voor en door ondernemers

Op 16 mei verzorgde Starters Succes Oss Bernheze weer een workshop voor startende ondernemers uit de regio. Een groep van 14 starters, actief in zeer verschillende branches, nam deel aan deze workshop, die breed was ingezet en bedoeld voor de beginnende starter met zeer uiteenlopende vragen. “Top om kennis te maken met mensen uit verschillende disciplines die je willen helpen”, aldus één van de deelnemers.

Na een korte inleiding door projectleider Jasper van Wordragen stelden de verschillende coaches van Starters Succes Oss Bernheze zich voor. De deelnemers hadden thuis een elevator pitch kunnen voorbereiden, waarmee ze zichzelf en hun bedrijf kort en krachtig aan de groep presenteerden. Hierna volgde speedconsulting met de coaches, in vijf rondes van 20 minuten. Onderwerpen als financiering, het businessplan, juridische en financiële aspecten, marketing & acquisitie en bedrijfsgroei kwamen hierbij aan de orde.

Na de plenaire terugkoppeling met highlights en conclusies werd er door de groep nog gezellig nagepraat en geborreld. Alle starters kregen een persoonlijke opdracht mee, waar ze komende periode mee aan de slag gaan. Wie dat wil kan via individuele gesprekken met de coaches daarbij verder worden geholpen. Ook uit de reacties van de starters blijkt dat de middag succesvol was:

“Samen met de andere starters heb ik een zeer succesvolle en informatieve workshop gehad. Jammer dat de speedconsulting maar 20 minuten per ronde duurde, omdat er tijdens de gesprekken steeds meer vragen opkwamen. Ik heb nu wat huiswerk te maken en zal binnenkort een afspraak maken met de betreffende coaches. Het hele team en gastheer Rabobank bedankt, het was zeer goed verzorgd.”
Karel van Lieshout – Arbo Consulting Oijen

“Top om kennis te maken met mensen uit verschillende disciplines die je willen helpen. Het gaat namelijk om zaken die je als ondernemer goed moet regelen maar waar je je liever niet mee bezig houdt. Bedankt voor de interessante middag.”
Tanja Collin – Dhatu i.o.

“In een ongedwongen, informele sfeer heb ik antwoord gekregen op mijn vele vragen. Groepjes van 2-3 starters konden vragen stellen aan de coaches in 5 ronden, met elk hun eigen specialiteit. Natuurlijk was de tijd te kort, maar gelukkig kun je ook coaching-uren krijgen om je specifieke situatie voor te leggen of advies te vragen. Kortom, geweldig. Iedereen bedankt.”
Wil Panneman – POAWeR

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X