Winaar begeleidingstraject is... - Starters Succes

Winaar begeleidingstraject is…

Voor en door ondernemers

ruud newTijdens het laatste StartersPodium in Dome-X, afgelopen december 2013, konden ondernemers hun innovatieve ideeën bij ons melden en daarmee kans maken op een gratis begeleidingstraject door de coaches van Starters Succes Oss Bernheze.

Vele inspirerende ideeën zijn ingediend en de coaches hebben uiteindelijk voor het idee van Ruud Megens uit Ravenstein gekozen. Ruud heeft met zijn bedrijf RMS advies een vloermodule ontwikkeld waarin vloerverwarming, vloerkoeling en ventilatie samengevoegd zijn. De module is in elke vloer te plaatsen.

Innovatieve binnenklimaatoplossing
Ruud legt uit waarom dit idee zo innovatief is: “Omdat huizen steeds beter geïsoleerd worden, is goede ventilatie eigenlijk van levensbelang. Daarnaast wordt er steeds meer vloerverwarming toegepast, die ook als vloerkoeling toegepast kan worden. Het is echter lastig om dit op een eenvoudige manier samen aan te leggen in een woonhuis of kantoor. Met de vloermodule die ik ontwikkeld heb is dit wel mogelijk en kun je de voordelen van laagtemperatuur verwarming, koeling en goede ventilatie, met energie terugwinning op een eenvoudige en onzichtbare manier toepassen.”

Ondersteuning
Ruud is blij met de ondersteuning die hij van Starters Succes Oss Bernheze nu krijgt. “Voor mensen die dagelijks met verwarming, koeling en ventilatie  werken, is na een uitleg met een prototype, het systeem wel begrijpbaar, maar voor de minder technische mensen is het nog lastig om dit innovatieve idee helder uit te leggen. Hoe dit wel te kunnen doen, bij de juiste doelgroep, daar kan Starters Succes Oss Bernheze mij hopelijk bij helpen. Ook dienen er proefprojecten gevonden en  deels gefinancierd te worden om een betere onderbouwing van de goede werking te kunnen krijgen.”

De verwachting is dat medio 2014 de eerste vloermodule verkocht kan gaan worden.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X