Pivot Park - Starters Succes

Pivot Park

Voor en door ondernemers

pivot parkOndernemersLift+ is een onafhankelijk platform dat innovatieve startende en groeiende ondernemers in de regio Noordoost-Brabant ondersteunt, faciliteert en stimuleert.

Op maandag 14 april jl. organiseerde OndernemersLift+ samen met Starterssucces Oss een informatieavond op het Pivot Park, waarbij  MSD medewerkers met plannen om te ondernemen informatie kregen over allerlei aspecten van het opstarten van een eigen bedrijf.

Tijdens de informatieavond ‘Van idee naar eigen bedrijf’ op het Pivot Park overhandigde Jules de Vet, directeur a.i. van Pivot Park,  een voucher aan Huub Dormans, directeur Ondernemerslift+.

Met deze voucher biedt het Pivot Park medewerkers van MSD die serieus overwegen om hun eigen life science onderneming te starten de mogelijkheid om vanaf 1 mei t/m 1 augustus 2014 op het Pivot Park te werken aan hun business plan.  Als tegenprestatie vraagt Pivot Park aan het einde van deze drie maanden aan de startende ondernemer om een symbolische bijdrage, bijvoorbeeld een lezing, een kunstwerk of een traktatie, voor de Pivot Park community.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X