Picknick met een Klik 3 - Starters Succes

Picknick met een Klik 3

Voor en door ondernemers

picknickTopondernemers geven, delen en werken samen met startende ondernemers!

Vanaf 1 maart gaat de inschrijving voor Picknick met een Klik editie drie weer open. Enthousiaste startende ondernemers uit de regio hebben vanaf die datum de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een inspirerend traject, waarbij ze de kans hebben om gecoacht te worden door topondernemers. Deze derde editie bestaat uit drie energieke events en een individueel coachingstraject. Ook Picknick met een Klik 3 wordt mogelijk gemaakt door OndernemersLift+ en Startersmarktplaats Veghel Uden Schijndel.

Picknick met een Klik heeft met haar eerdere edities bewezen een grote toegevoegde waarde te bieden aan startende ondernemers met ondernemersvragen. Op basis van de klik worden er aan iedere inspirator drie starters gekoppeld. Zij gaan een individueel coachingstraject aan waarin de startende ondernemer leert van de ervaringen van de topondernemer.

Topondernemer als coach
De topondernemers die de starters gaan inspireren en uitdagen tijdens deze derde editie van Picknick met een Klik zijn: Mieke van Deursen van Shoeby/Lake Side, George Banken van Detron, Aad Ouborg van Ouborg Group, Eric Berkhof van van Mossel Groep, Roger Engelberts van Imagro en Paul van Hek van Redfoxblue. Stuk voor stuk gepassioneerde, geslaagde ondernemers.

Er is ruimte voor achttien enthousiaste en innovatieve startende ondernemers uit de regio. De inschrijving is geopend van 1 tot 28 maart.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven picknickmeteenklik.nl

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank