Partners - Starters Succes

Partners

Voor en door ondernemers

Starters zijn ge-wel-dig
Als startende ondernemer kun je de hele wereld aan. En natuurlijk wil je zo sterk mogelijk starten. Wij hebben daarom tips en tools voor je verzameld die jou als starter op weg helpen. Meer weten? Kijk hier. In de huidige maatschappij is alleen starten niet genoeg meer! Ondernemers moeten stérk starten om te kunnen overleven en groeien. Rabobank Oss Bernheze helpt lokale ondernemers in hun kracht komen en steunt daarom Starters Succes Oss Bernheze. Samen bereiken we meer dan alleen.

De Kracht van Oss is mede-initiatiefnemer van Starters Succes Oss Bernheze. Het hoofddoel van de Kracht van Oss is het gezamenlijk creëren van een veerkrachtige, toekomstbestendige Osse economie, waarbij dynamiek, samenwerking en verbinding de’Kracht van Oss’vormen”. De Kracht van Oss ondersteunt op een inspirerende manier ondernemerschap en projecten die leiden tot nieuwe bedrijvigheid met nieuwe werkgelegenheid. Bovendien stimuleert de Kracht van Oss het ontstaan van samenwerkingen tussen ondernemers.

Ondernemen in Bernheze is samen werken aan resultaat. Samen werken met de gemeente die anticipeert en inspeelt op wensen van ondernemers. Samen werken met inwoners die keihard werken en trots zijn op hun bedrijven en samen werken met andere ondernemers.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank