Op de koffie bij 'Ondernemer van het jaar' : Marco van Bergen - Starters Succes

Op de koffie bij ‘Ondernemer van het jaar’ : Marco van Bergen

Voor en door ondernemers

Op donderdag 16 april vond het eerste ‘Starters Bezoek’ van 2015 plaats. Bij de Jumbo Ussen vertelde Marco van Bergen gepassioneerd over zijn ondernemersvisie die hij de afgelopen 15 jaar heeft ontwikkeld. Van Bergen is eigenaar van de Jumbo supermarkten aan de Vierhoeksingel en de Wolfskooi in Oss. Zijn vader begon in 1984 in Ussen en Marco heeft het later overgenomen en blijft vernieuwen.

“Succes moet je niet achteraan gaan, maar tegemoet lopen”

Begin maart is hij uitgeroepen tot ‘ondernemer van het jaar. Voor starters een boeiende ochtend waarbij men werd geïnspireerd door de bevlogenheid van Marco. “Tips waarmee je echt iets aan hebt!” aldus een van de deelnemers.

Heb jij het gemist?
Bekijk hier de foto’s op onze Facebook pagina.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X