Op bezoek bij QRS - Starters Succes

Op bezoek bij QRS

Voor en door ondernemers

Alweer bijna twee weken geleden (donderdag 13 september) waren we te gast bij Mark van de Camp. Hij is CEO van het snelgroeiende QRS in Oss. ‘Uit de losse pols’ nam hij ons mee in zijn avontuur. Van rode baret naar succesvolle ondernemer. 

Werk als anesthesist

Kennismaken met de medische wereld deed hij als hospik in Srebrenica. Een functie als anesthesist volgde hierop. Mark over deze werkervaring: ‘Dit werk was eigenlijk meestal saai en wordt pas leuk als er iets misgaat. En dat bedoel ik niet verkeerd. In ieder geval had ik ernaast voldoende tijd om bezig te zijn met ondernemende ideeën.’

‘ik wil altijd meer’

Een project om landelijk AED’s te plaatsen resulteerde in QRS. En inmiddels is er een hele structuur van BV’s en heeft hij verschillende bedrijven overgenomen. ‘Ik wil altijd meer’, aldus Mark. ‘Soms is dat ook een valkuil. Dan beloof ik mijn personeel dat er een tijdje niets verandert om me enkele weken later weer in een nieuwe uitdaging te storten.’

24/7 ondernemer

Volgens Mark is hij 24/7, 365 dagen in het jaar, met ondernemen bezig. ‘Tijdens de vakantie kan ik mijn mail wel uitzetten, maar draai dan overuren in mijn hoofd. Wat zou ik gemist hebben?’ Verder betekent ondernemen voor hem risico durven nemen. ‘Ruzie over geld ga ik daarbij niet uit de weg,’ meent Mark.

Logistiek uitbesteed

Om verder te groeien heeft hij een deel van de logistiek uitbesteed. Zo komt er hier in Oss weer ruimte vrij voor andere activiteiten. Ook heeft Mark een heel team mensen in dienst. ‘Zodat ik me weer meer kan bezighouden met mijn passie: het vinden en ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten.’

Zakendoen in Oss

Na de rondleiding door het magazijn nodigt Mark nog een aantal starters uit voor verdere kennismaking. Anderen nodigt hij uit contact op te nemen als ze denken iets voor QRS te kunnen betekenen. ‘Want als ik kan, doe ik het liefst zaken in Oss’, besluit Mark de inspirerende ochtend.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank