Online vragenuurtje m.m.v. Erik Megens & Natasja van Asten-Bloem (gemeente Oss) - Starters Succes

Online vragenuurtje m.m.v. Erik Megens & Natasja van Asten-Bloem (gemeente Oss)

Voor en door ondernemers

Zojuist een interessant online vragenuurtje gehad met medewerking van Erik Megens en Natasja van Asten-Bloem van de gemeente Oss. Erik heeft uitleg gegeven over de Tozo en overige regelingen. Aansluitend hebben de deelnemers een aantal vragen gesteld.

Op het einde heeft Natasja de tip meegegeven dat als je geen of minder inkomsten hebt kunt kijken op de website van de Talentcampus waar vraag en aanbod van vacatures is deze roerige tijd bij elkaar komen. Voor alle overige informatie over de coronacrisis kun je terecht bij ondernemersloket van de gemeente Oss. We bedanken Erik en Natasja voor de duidelijke uitleg en de deelnemers voor de actieve inbreng.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank