Online kennisontbijt 'Marketing in coronatijd met een beperkt budget, hoe doe je dit?' - Starters Succes

Online kennisontbijt ‘Marketing in coronatijd met een beperkt budget, hoe doe je dit?’

Voor en door ondernemers

Gisteren een interessant online kennisontbijt gehad met als thema ‘Marketing in coronatijd met een beperkt budget, hoe doe je dit?’. De deelnemers vertelde wat corona voor impact had op de marketing, de overige deelnemers gaven hierop feedback en tips. Enkele tips die gegeven werden: gebruik je eigen netwerk en weet iedereen die je kent wat je doet? Schenk aandacht aan je huidige relaties en laat jezelf via beeld of video zien op de social mediakanalen. We kunnen terugkijken op een geslaagd online ontbijt. Het volgende ontbijt zal in het teken staan van hoe ga je om met automatisering en welke apps en tools kun je gebruiken?.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X