Online Bites & Business 'Commercieel succesvol in coronatijd' - Starters Succes

Online Bites & Business ‘Commercieel succesvol in coronatijd’

Voor en door ondernemers

Gisteren heeft vanwege de aangescherpte maatregelen de 2e Bites & Business ‘Commercieel succesvol in coronatijd’ online plaatsgevonden. Jasper van Wordragen ging met de aanwezigen in gesprek over hoe je tijdens deze pandemie alles weer een beetje op de rit kunt krijgen. De deelnemers werden aan het denken gezet over o.a. de huidige doelen; moeten deze misschien bijgesteld worden, is de doelgroep nog actueel of moet misschien de dienstverlening aangepast worden?. Ook kregen ze de tip om eens te kijken naar de inzet van de uren, hoeveel uren kun je declareren en hoeveel (onbetaalde) uren heb je nodig om nieuwe opdrachten te verwerven. Al met al genoeg stof om over na te denken. We bedanken de deelnemers voor de actieve inbreng.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank