Ondernemerstafel Nistelrode: bedrijfscommunicatie - Starters Succes

Ondernemerstafel Nistelrode: bedrijfscommunicatie

Voor en door ondernemers

Gisteren vond i.s.m. ondernemersvereniging Nistelrode de 2e ondernemerstafel in Bernheze plaats bij de Nestelré in Nistelrode. Mieke Langenhuizen van Social Monday en Rian van Schijndel van Bernheze Media hadden een leerzaam programma in elkaar gezet. De opkomst was groot en de aanwezigen hebben de nodige tips mee naar huis genomen. Na afloop zijn er tijdens de netwerkborrel de nodige contacten gelegd en de eerste afspraken ingepland. We bedanken Mieke en Rian voor het verzorgen van de avond en wensen iedereen veel succes om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X