Ondernemerscafé Pitchen - Starters Succes

Ondernemerscafé Pitchen

Voor en door ondernemers

Iedere ondernemer heeft er een nodig: een sterke pitch. Een kort en overtuigend verhaal over zijn of haar onderneming en over zichzelf. Een verhaal dat staat als een huis. En dat er vlekkeloos uitkomt tijdens een gesprek met een potentiële opdrachtgever of juist op een volledig onverwacht moment, tijdens een netwerkevent bijvoorbeeld. Ondernemers die nog géén sterke pitch hebben, of wel eentje, maar die nog scherper kan: kom naar het Ondernemerscafé Pitchen op woensdag 12 april.

Op 12 april heeft Startersmarktplaats een heuse PitchQueen uitgenodigd: Nathalie Mangelaars. Acht jaar geleden won zij pitchwedstrijden met haar eerste startup. Toen meerdere mensen haar om hulp vroegen, besloot Nathalie om zich fulltime te storten op het geven van pitchtrainingen. In de afgelopen jaren heeft ze ruim vierduizend mensen geholpen. Het geven van een pitch kan best nog wel spannend zijn. De workshop van Nathalie is interactief maar gelukkig óók heel toegankelijk. Ondernemers krijgen op een laagdrempelige manier handvatten om aan de slag te gaan met hun pitch. En natúúrlijk blijft er na afloop nog voldoende tijd over om te netwerken en te borrelen (zodat je meteen kunt oefenen). Ondernemers die al een ijzersterke pitch denken te hebben willen deze dame ook heel graag ontmoeten. Zij is namelijk de organisator van het NK Pitchen voor Ondernemers en altijd op zoek naar pitchtalent.

Aantal plaatsen

Deze avond biedt maximaal rendement met een minimale investering. Deelname dit Ondernemerscafé is gratis.
Aanmelden kan via www.startersmarktplaats.nl. Eenmaal aangemeld? Dan verwachten we je op woensdag 12 april, van 19.30 tot 22.00 uur in het Auditorium van Vanderlande Industries in Veghel.

Startersmarktplaats
Deze Ondernemersborrel is een initiatief van Startersmarktplaats. Startersmarktplaats biedt startende ondernemers verschillende handvatten om de onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Enerzijds door het verschaffen van startersinformatie en het aanbieden van starterswerkplekken in de gemeente Veghel, Uden en Schijndel. Anderzijds door het organiseren van Ondernemerscafés en -borrels, Masterclasses, Picknick met een Klik, individuele startersbegeleiding en andere activiteiten. Activiteiten om kennis te vergaren, maar ook om mensen te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank