Ondernemerscafe met Bob Hutten & BNR Gangmakers

Ondernemerscafe met Bob Hutten & BNR Gangmakers

Voor en door ondernemers

Gaat ondernemen om geld verdienen? Of om de investering in geluk en maatschappij? Tijdens het Ondernemerscafé, georganiseerd door Startersmarktplaats, op woensdag 12 oktober krijgen starters en ondernemers het bijzondere verhaal te horen van Bob Hutten, eigenaar van culinair dienstverlener Hutten. Hutten nodigt starters én ervaren ondernemers uit in zijn Verspillingsfabriek in Veghel, waar ook BNR Gangmakers zal aanschuiven.

Tijdens dit Ondernemerscafé wordt besproken hoe ondernemers, door in zichzelf te geloven, on-ge-lóóf-lijk veel kunnen bereiken. Wie anders dan Bob Hutten kan hierover vertellen? De 1.500 mensen die bij Hutten werken, worden gestuurd op gelukkig zijn. Ook voegt Bob daad bij woord met de in maart geopende Verspillingsfabriek; Hutten kon niet meer aanzien hoeveel voedsel er werd verspild. In De Verspillingsfabriek worden ‘waardeloze’ reststromen verwerkt tot waardevolle en smaakvolle producten die in de supermarkten verkocht worden onder de naam Barstensvol. Hoe dit alles in zijn werk gaat, krijgen starters en bestaande ondernemers mee tijdens het Ondernemerscafé, want die vindt plaats in deze Verspillingsfabriek.

Live-uitzending BNR Gangmakers
Het Ondernemerscafé start met een radio-uitzending van BNR Gangmakers. In dit radioprogramma gaat Maarten Bouwhuis in gesprek met ondernemers uit de regio. Op 12 oktober neemt hij zijn geel-zwarte microfoon mee naar De Verspillingsfabriek. Starters en ondernemers krijgen daar de gelegenheid om scherpe vragen te stellen en hete discussies aan te gaan. Let wel: de radio-uitzending en alles eromheen zijn hartstikke live!

Gratis deelnemen, maar let op: verspil geen plaatsen!
Woensdag 12 oktober om 18.00 uur bij De Verspillingsfabriek, Huygensweg 10 in Veghel. Starters en ondernemers kunnen gratis deelnemen. Meld je wel snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank