Ondernemersbijeenkomst Oss

Ondernemersbijeenkomst: Kennis en ondernemen

Voor en door ondernemers

Op maandag 3 november a.s. organiseren Rabobank Oss e.o., Starters Succes Oss Bernheze en ROC de Leijgraaf van 15.30 tot 19.30 uur een ondernemersbijeenkomst. Een event voor starters en gevestigde ondernemers.

Centraal staat kennis: kennis vergaren, kennis delen en kennis toepassen. Een gelegenheid bij uitstek voor ondernemers die zich verder willen verdiepen in de mogelijkheden van kennis voor ontwikkeling en succesvol ondernemen. Doel van de samenkomst is om aan de hand van de laatste ontwikkelingen te laten zien hoe je kennis kunt toepassen in de praktijk. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van ROC de Leijgraaf in Oss. Een locatie waar studenten en ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

Speciale gastspreker…
Deze ondernemersbijeenkomst ‘Kennis en ondernemen’ staat garant voor een verrassend programma met inspirerende sprekers. Het ochtendprogramma is gericht op de studenten van het ROC. Zij krijgen een gastles van de Osse ondernemer Martijn Vos, die zijn visie op ‘ondernemen met lef!’ zal toelichten.

kuijpersHet middagprogramma, vanaf 15.30 uur, is gericht op startende ondernemers (max. 5 jaar geleden gestart) en gevestigde ondernemers die bezig zijn met innoverende new business concepten. De deelnemers worden opgesplitst in groepen. Doel is een interactieve tafeldiscussie en kennismaking met de coaches van Starters Succes Oss Bernheze en andere ondernemers. Martijn Rol, branchedeskundige bij de Rabobank, verzorgt een inleiding over trends in diverse branches en sectoren. De middag wordt afgesloten door André Kuipers, voormalig astronaut, die vertelt over het realiseren van ambities door kennis.

Aansluitend vindt een netwerkborrel plaats. Hierbij is uiteraard voldoende gelegenheid om andere ondernemers, leden van de Rabobank of de coaches van Starters Succes Oss Bernheze te ontmoeten en te bevragen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank