Ondernemersbezoek Theo Vinken: Alleen ga je sneller maar samen kom je verder! - Starters Succes

Ondernemersbezoek Theo Vinken: Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

Voor en door ondernemers

Op 8 februari waren we te gast bij Theo Vinken, directievoorzitter van Rabobank Oss Bernheze.

Theo begon 44 jaar geleden zijn carrière in het bankwezen, waarvan de laatste 34 jaar in de rol van directievoorzitter. Dat Theo op zo’n jonge leeftijd deze stap maakte was mede te danken aan zijn vader, die hem steeds uitdaagde de lat hoger te leggen. Theo geeft de tip: “probeer de lat steeds hoger te leggen, maar bewaak goed of dit wel mogelijk is en voorkom hiermee teleurstellingen”.

Theo is een echte teamplayer en komt graag zijn bed uit om gedreven talenten te helpen in de ontwikkeling. Theo; “niet de bedrijven maar deze talenten ontwikkelen zich en maken het verschil”. Het is erg belangrijk de juiste mensen om je heen te verzamelen; een mooie mix van talenten en overige gedreven medewerkers zorgt voor een goede stabiliteit van het bedrijf.

Passie en plezier zijn de voorwaarden om goed te kunnen presteren; maar vergeet daarbij de dagelijkse dingen niet. Theo: “ben niet alleen gefocust op succes, maar organiseer zowel zakelijk als privé regelmatig feedback”. Door jezelf kwetsbaar op te stellen en met mensen in gesprek te gaan die je verder kunnen helpen, kun je van anderen leren en daar wordt je alleen maar beter van!

Nog een laatste tip van Theo: Blijf met 2 benen op de grond staan!!

We bedanken Theo voor het hartelijk ontvangst en de deelnemers voor de actieve deelname.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank