Ondernemersbezoek Theo Vinken: Alleen ga je sneller maar samen kom je verder! - Starters Succes

Ondernemersbezoek Theo Vinken: Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

Voor en door ondernemers

Op 8 februari waren we te gast bij Theo Vinken, directievoorzitter van Rabobank Oss Bernheze.

Theo begon 44 jaar geleden zijn carrière in het bankwezen, waarvan de laatste 34 jaar in de rol van directievoorzitter. Dat Theo op zo’n jonge leeftijd deze stap maakte was mede te danken aan zijn vader, die hem steeds uitdaagde de lat hoger te leggen. Theo geeft de tip: “probeer de lat steeds hoger te leggen, maar bewaak goed of dit wel mogelijk is en voorkom hiermee teleurstellingen”.

Theo is een echte teamplayer en komt graag zijn bed uit om gedreven talenten te helpen in de ontwikkeling. Theo; “niet de bedrijven maar deze talenten ontwikkelen zich en maken het verschil”. Het is erg belangrijk de juiste mensen om je heen te verzamelen; een mooie mix van talenten en overige gedreven medewerkers zorgt voor een goede stabiliteit van het bedrijf.

Passie en plezier zijn de voorwaarden om goed te kunnen presteren; maar vergeet daarbij de dagelijkse dingen niet. Theo: “ben niet alleen gefocust op succes, maar organiseer zowel zakelijk als privé regelmatig feedback”. Door jezelf kwetsbaar op te stellen en met mensen in gesprek te gaan die je verder kunnen helpen, kun je van anderen leren en daar wordt je alleen maar beter van!

Nog een laatste tip van Theo: Blijf met 2 benen op de grond staan!!

We bedanken Theo voor het hartelijk ontvangst en de deelnemers voor de actieve deelname.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank