Ondernemersbezoek Spierings Mobile Cranes - Starters Succes

Ondernemersbezoek Spierings Mobile Cranes

Voor en door ondernemers

Vandaag op ondernemersbezoek geweest bij Koos Spierings van Spierings Mobile Cranes. Koos nam ons mee in de weg die hij heeft bewandeld om uiteindelijk het familiebedrijf van zijn oom Leo Spierings over te nemen. Na het boeiende verhaal heeft Koos uitleg gegeven over het ontstaan van het bedrijf tot de status op dit moment. Ook werden we nog getrakteerd op een aantal tips: Doe wat je leuk vindt, dat is voorwaarden 1 van het succes, als geld je drijfveer is kom je er niet. Geef nooit op, blijf geloven in jezelf en je eigen kracht wat een ander ook vindt. Vier je successen en praat met anderen over je uitdagingen. Werk op basis van vertrouwen en ben continue bewust welke waarde je toevoegt voor je klanten met je product of dienst. Na afloop hebben we een rondleiding gehad door het bedrijf. We bedanken Koos en Imke Michiels voor de gastvrijheid en het interessante bezoek.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank