Ondernemersbezoek Spierings Mobile Cranes - Starters Succes

Ondernemersbezoek Spierings Mobile Cranes

Voor en door ondernemers

Vandaag op ondernemersbezoek geweest bij Koos Spierings van Spierings Mobile Cranes. Koos nam ons mee in de weg die hij heeft bewandeld om uiteindelijk het familiebedrijf van zijn oom Leo Spierings over te nemen. Na het boeiende verhaal heeft Koos uitleg gegeven over het ontstaan van het bedrijf tot de status op dit moment. Ook werden we nog getrakteerd op een aantal tips: Doe wat je leuk vindt, dat is voorwaarden 1 van het succes, als geld je drijfveer is kom je er niet. Geef nooit op, blijf geloven in jezelf en je eigen kracht wat een ander ook vindt. Vier je successen en praat met anderen over je uitdagingen. Werk op basis van vertrouwen en ben continue bewust welke waarde je toevoegt voor je klanten met je product of dienst. Na afloop hebben we een rondleiding gehad door het bedrijf. We bedanken Koos en Imke Michiels voor de gastvrijheid en het interessante bezoek.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank