Ondernemersbezoek Pierre Vink biedt inzicht; Een goede balans tussen werk en privé is de rode draad voor succes! - Starters Succes

Ondernemersbezoek Pierre Vink biedt inzicht; Een goede balans tussen werk en privé is de rode draad voor succes!

Voor en door ondernemers

Op 9 maart was het derde Ondernemersbezoek gepland. Deze keer kregen (beginnende) ondernemers de kans om op bezoek te gaan bij de Osse horecaondernemer Pierre Vink. Pierre is eigenaar van H32 en vertelde die ochtend met veel enthousiasme over zijn ondernemerschap, successen en tegenvallers.  Een ochtend waarbij de aanwezigen veel tips en adviezen kregen.

Zelfstandig beslissingen nemen
Pierre groeide op in een ondernemersgezin, zijn vader en moeder runden een hotel in Oss. Op 21 jarige leeftijd besefte Pierre dat hij onafhankelijk van andere beslissingen wilde nemen en de tijd rijp was om zelfstandig ondernemer te worden. Dit lukte en in de loop der jaren heeft hij ruim zes eetgelegenheden in bezit gehad. Pierre: “De kracht van het ondernemen zat in het feit dat elke eetgelegenheid zijn eigen formule had.” Na 4 jaar kwam, door diverse omstandigheden, het moment dat Pierre het besluit nam te stoppen en de panden te gaan verhuren.

Ondernemersbloed
Vanaf het moment dat dit geregeld was kreeg Pierre meer vrije tijd. Hij ging meer tijd besteden aan zijn gezin, wat altijd de drijfveer voor zijn succes is geweest. “Een goede balans tussen werk en privé is de rode draad voor succes”, zegt hij.

Na verloop van tijd ging het ondernemersbloed toch weer kriebelen en werd hij mede-ondernemer in de formule Gossimijne. Omdat er regelmatig overlegd moest worden met de partner voordat er knopen doorgehakt konden worden, miste Pierre de vrijheid om zelf beslissingen te nemen en is hij na 2 jaar, in goed overleg, gestopt en gestart met Koozie en kort daarna met H32.

Trots op medewerkers
Pierre is erg trots op zijn zoon Nick, die volgens hem meer vakman is dan hijzelf en wederom een gooi gaat doen naar het Nederlands kampioenschap ‘Latte Art’. Ook spreekt hij vol lof over zijn enthousiaste, gedreven medewerkers, die uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het goed draaiende café.

Afsluitend geeft Pierre nog de tips: Zorg voor de juiste persoon op de juiste plek, zet vol in op vakmanschap en trainingen en probeer je te meten met de beste in je vakgebied, daar wordt echt iedereen beter van!

Na afloop van het enthousiaste verhaal van Pierre kregen de ondernemers nog een rondleiding door het bedrijf.

We bedanken Pierre en de medewerkers voor het hartelijke ontvangst en wensen allen veel succes in de toekomst. Ook bedanken we de aanwezigen voor de actieve deelname.
Gemist? Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank