Ondernemersbezoek Bas Huiskes van het Autobedrijf Huiskes - Starters Succes

Ondernemersbezoek Bas Huiskes van het Autobedrijf Huiskes

Voor en door ondernemers

Vandaag waren we op ondernemersbezoek bij Bas Huiskes van Autobedrijf Huiskes, Kia, Mitsubishi Dealer. Vanaf 2008 is Bas zelfstandig ondernemer na 20 jaar werkervaring op te hebben gedaan in de autobranche. Bas is trots op zijn medewerkers (die zeer belangrijk zijn voor het bedrijf) en de tevreden klanten. Bas heeft ons een aantal goede tips gegeven o.a. ‘ben goed in balans zodat je mee kunt veranderen met de markt’, ‘ga recht op je doel af’, ‘heb doorzettingsvermogen’, ‘Retail = Detail’ en ‘kwaliteit is het overtreffen van de verwachting van de klant’. We bedanken Bas voor het hartelijke ontvangst en het enthousiaste verhaal en wensen hem veel succes met zijn mooi bedrijf.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X