ONDERNEMERS REGIO OSS BERNHEZE MET INNOVATIEF IDEE MAKEN KANS OP FINANCIERING

ONDERNEMERS REGIO OSS BERNHEZE MET INNOVATIEF IDEE MAKEN KANS OP GELDPRIJS

Voor en door ondernemers

Ondernemers uit de regio Oss Bernheze maken dit najaar kans op een wel héél bijzondere prijs: de financiering van hun eigen innovatieve idee. Dit is de prijs van het gloednieuwe tv-programma De Pitch van de lokale tv-zender Dtv. Ondernemers die hier kans op willen maken, dienen zich vóór 1 augustus 2016 aan te melden.

Het zijn er alleen in de regio Oss Bernheze al tientallen: ondernemers met een geweldig idee. Een op-en-top innovatie. Een plan dat hun bestaande bedrijf een geweldige boost kan geven, of een concept waar nog een spiksplinternieuw bedrijf voor moet worden opgericht. Ze hebben niet alleen een goed idee, zelfs een doordacht businessplan ligt klaar. Op één hoofdstuk na: de financiering. Ondernemers die zichzelf hierin herkennen, opgelet: Rabobank Oss Bernheze geeft in samenwerking met Starters Succes Oss Bernheze en de Kracht van Oss twee ondernemers met het beste idee de kans om hun fantastische plan daadwerkelijk uit te gaan voeren, via het nieuwe tv-programma De Pitch.

Hoe werkt ‘t?
De Pitch bestaat uit vijf afleveringen. In elke aflevering krijgen twee ondernemers uit de regio de kans om hun innovatieve idee te pitchen aan een deskundige jury, bestaande uit Joep Kemkens, Karin Wagemakers, Peter van Tilburg en Marjon van de Ven. Het beste idee van iedere aflevering gaat door naar de finale. Tijdens de finale aflevering worden de twee kandidaten met het beste idee vorstelijk beloond met een financiering om hun innovatie te kunnen realiseren. De Pitch wordt gepresenteerd door niemand minder dan Anne-Marie Fokkens, bekend van Omroep Brabant en het succesvolle tv-programma Brabant Business.

Ondernemers: aanmelden vóór 1 augustus 2016
Zowel startende, doorstartende als gevestigde ondernemers met een vernieuwend idee kunnen zich vóór 1 augustus aanmelden via www.pitchossbernheze.nl De aanmeldingen worden zorgvuldig getoetst op haalbaarheid en potentiële kandidaten krijgen een uitnodiging voor een intakegesprek. Uit alle aanmeldingen worden tien kandidaten gekozen die deelnemen aan De Pitch.

Kijken!
De Pitch belooft niet alleen voor de kandidaten een ongelooflijk spannend tv-programma te worden, ook de kijker zal op het puntje van zijn stoel zitten. Welke spraakmakende ideeën komen er op tafel? En bovenal: wie wint De Pitch? Een zenuwslopend programma voor zowel kandidaat als kijker. De Pitch wordt uitgezonden door Dtv op zaterdag 1, 8, 15, 22 en 29 oktober. De finale wordt uitgezonden op zaterdag 5 november.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X