Ondernemen is lef tonen!

Ondernemen is lef tonen!

Voor en door ondernemers

Voor de derde editie van Starters Bezoek konden startende ondernemers uit Oss en omgeving kennismaken met Martijn Vos, eigenaar van Cargo Service Europe. Een jong bedrijf gespecialiseerd in innovatieve transport en logistiek.

Bijzondere kennismaking
Op deze regenachtige ochtend hadden tien starters zich verzameld om naar het verhaal van Martijn Vos te luisteren. Voor velen een eerste kennismaking met het bedrijf en met Martijn zelf. En die was zeer bijzonder… Want Martijn is hét voorbeeld van hoe een klein idee groot kan worden. Delen is vermenigvuldigen is zijn motto, daarom deelt de enthousiaste ondernemer zijn verhaal. “Kennis en ervaringen delen met anderen maakt dat je kunt groeien.” zei hij.

Nieuwe ideeën
Volgens Martijn gaat ondernemen over lef tonen. Aan de hand van voorbeelden gaf hij uitleg over het pakken van kansen en het hanteren van een goede strategie om te kunnen ‘scoren’. Zo heeft hij onlangs een uniek logistiek concept ‘Curagon’ in de markt gezet. Bij dit traject heeft hij ervaren dat een goed netwerk en een persoonlijk verhaal een sterke combinatie is. Naast de succesverhalen, vertelde Martijn ook eerlijk over zijn valkuilen en zijn ideeën die minder goed uitgepakt hebben. “Het gaat om het denken buiten de bestaande kaders en het ontdekken dat nieuwe ideeën je nieuwe doelen geven. Al met al is het van belang dat je waar moet maken wat je beloofd. Dat is de kracht van ondernemen.“

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X