Oefenen voor een andere tijd - Starters Succes

Oefenen voor een andere tijd

Voor en door ondernemers

biebDe samenleving verandert. Of het nu gaat om zorg, onderwijs, economie, duurzaamheid; in alle sectoren in de maatschappij vinden kantelingen plaats. Zoals hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans het omschrijft: we zitten niet in een tijdperk van veranderingen, maar in een verandering van tijdperk. Dat gaat niet altijd vlekkeloos en er is moed en doorzettingsvermogen nodig om die verandering in goede banen te leiden. Heel veel mensen hebben het idee dat ‘het’ anders moet…

In samenwerking met de gemeente Oss is de bibliotheek Oss actief om deze ‘oefenaars’ in de gemeente Oss in kaart te brengen, met elkaar te verbinden, en te presenteren aan de samenleving, onder de titel “Oefenen voor een andere tijd”.

Op zondag 25 mei, van 12.00 tot 17.00 uur biedt Bibliotheek Oss een podium aan bedrijven en individuen om zich te presenteren aan de Osse gemeenschap. In en om de bibliotheek zetten we de oefenaars dan voor het voetlicht. Er is een informatiemarkt waar iedere organisatie, instelling of particulier zich op eigen wijze kan presenteren. Ook ín de bibliotheek is er gelegenheid om korte lezingen of workshops te geven over de plannen en ideeën waar oefenaars mee bezig zijn.

Meer informatie: oefenenvooreenanderetijd.nl

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank