Niet alleen voor starters…

Niet alleen voor starters…

Voor en door ondernemers

Starters Succes Oss Bernheze is er nu ook voor ondernemers die al wat langer geleden zijn begonnen. Het gaat om ‘jonge’ bedrijven die support nodig hebben bij de groei en professionalisering van hun onderneming. Of bijvoorbeeld bedrijven die ondersteuning zoeken voor het realiseren van een innovatief idee.

Ben je zo’n ondernemer? Neem dan gerust contact op met ons. Wellicht kunnen wij je helpen. Je bent hoe dan ook van harte welkom om deel te nemen aan de SSO-activiteiten zoals de Starters Bezoeken en Starters Ontmoetingen en het jaarlijkse Starters Podium.

Ook bemiddelen we bij het verkrijgen van krediet voor nieuwe bedrijfsontwikkelingen in de regio, onder andere mogelijk gemaakt door de extra gelden die MSD beschikbaar heeft gesteld voor een fonds dat beheert wordt door OndernemersLift+.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank