Netwerken op bijeenkomst Starters Succes Oss Bernheze - Starters Succes

Netwerken op bijeenkomst Starters Succes Oss Bernheze

Voor en door ondernemers

Zo’n 80 startende en doorstartende ondernemers bezochten maandagavond de tweede bijeenkomst van Starters Succes Oss Bernheze, die volledig in het teken stond van netwerken. Enkelen schreven zich direct daarna al in voor het coachingstraject.

“Op de kick-off bijeenkomst in oktober 2011 vertelde ik jullie dat onder deze groep starters best wel eens de nieuwe Richard Branson, Bill Gates of Steve Jobs zou kunnen zitten. Ik heb me toen niet beseft dat één van deze heren dit letterlijk zou nemen en plaats zou maken voor opvolging”. Met deze woorden opende Fabian van der Horst, voorzitter Starters Succes Oss Bernheze, de bijeenkomst bij FC Oss. Mischa Rook, directeur van FC Oss heette vervolgens de starters welkom en Joep Kemkens gaf de starters vanuit zijn rol als voorzitter van de Business Club enkele Tips & Tricks voor het opbouwen van een netwerk mee. “Zorg dat je je product of dienst eenvoudig en enthousiast in een paar zinnen uit kunt leggen. Zorg dat je regelmatig, op een positieve manier aanwezig bent, en denk aan de lange termijn. Het opbouwen van een relatie gaat niet in één avond.”

De starters genoten hierna samen met de Business Club-leden van een buffet in het Hooghuis, waarbij ze alle kans kregen om kennis te maken en bij te praten. Drie van de leden vertelden tijdens het eten over hun ervaringen in het bedrijfsleven en de meerwaarde van een goed netwerk. Om de avond compleet te maken mochten alle startende ondernemers de wedstrijd FC Oss – FC Zwolle bijwonen. En zo succesvol als deze tweede bijeenkomst was voor de starters, zo eindigde deze ook voor FC Oss. De club won met 1-0.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X