Netwerkclubs in de regio organiseren ‘De Kracht van Netwerken’

Netwerkclubs in de regio organiseren ‘De Kracht van Netwerken’

Voor en door ondernemers

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is de kracht van een netwerk. Hoe groot is dan het effect van samenwerking tussen meerdere netwerken in de regio? Vier toonaangevende ondernemersnetwerken uit Uden, Oss, Helmond en Eindhoven slaan de handen ineen voor de organisatie van een spraakmakend ondernemersevent: De Kracht van Netwerken op dinsdag 26 januari in Markant Uden.

De Kracht van Netwerken is een initiatief van netwerkclubs NU Ondernemen uit Uden, Triple O uit Oss, 0492 uit Helmond en 040 uit Eindhoven. Zij staan garant voor een enerverend programma vol interessante workshops, een inspirerende lezing van Tim Coronel, lekker eten en natuurlijk waardevolle ontmoetingen.

Programma
De Kracht van Netwerken vindt plaats op dinsdag 26 januari 2016 vanaf 15.00 uur in Markant Uden. Om 16.00 uur start het workshopprogramma, gevolgd door een dinerbuffet. Om 19.00 uur geeft coureur Tim Coronel plankgas met een spraakmakende lezing. Naast sportman is hij vooral ondernemer. Beide werelden komen samen in zijn bevlogen presentatie over innovatie, ondernemerschap, topsport, motivatie en social media. Vervolgens hebben de aanwezige ondernemers tot 22.00 uur de gelegenheid gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank