Ondernemer van het jaar

Ondernemer van het jaar

Voor en door ondernemers

Marco van Bergen is tijdens het Osse Business uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar’. Van Bergen is eigenaar van de Jumbo supermarkten aan de Vierhoeksingel en de Wolfskooi in Oss.

Al ruim dertig jaar staat Marco van Bergen met zijn bedrijf met de voeten in Oss. Zijn vader begon in 1984 in Ussen en Marco heeft het later overgenomen en blijft vernieuwen. Zo werkt hij veel samen met lokale ondernemers zodat er Osse producten in zijn schappen liggen. Burgemeester Wobine Buijs sprak namens de jury: “Marco staat model voor ondernemerschap en is tevens maatschappelijk betrokken. Dat blijkt uit de sponsoring voor Winterland en de kindervakantieweek.”

Veelbelovend ondernemer
Daarnaast werd er op het gala nog een andere prijs uitgereikt, de titel ‘Veelbelovend Osse ondernemer 2015’. InnatOss, het Paddenstoelenhuis Berghem en Bierbrouwerij Oijen waren genomineerd. Uiteindelijk ging de prijs naar Fokke Roeland en Lonneke van der Locht van Bierbrouwerij Oijen. Een geweldige titel voor dit enthousiaste duo. “Ze proberen in Oijen de Nederlandse calvados van Oijense appels te maken. Alles is lokaal en het is erg knap wat ze doen in het buitengebied” aldus het juryoordeel. Verder werden de positiviteit van het stel en het jonge ondernemerschap geroemd.

Starters Succes Oss Bernheze is trots op de bevlogenheid en instelling van deze ondernemingen. Gefeliciteerd met de mooi titels!

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank