Leer 'Smart & Sexy' netwerken - Starters Succes

Leer ‘Smart & Sexy’ netwerken

Voor en door ondernemers

Een praatje aanknopen, een borreltje drinken of een hapje eten met onbekende, maar voor je bedrijf, interessante mensen. Mensen die je verder kunnen helpen. Oftewel: netwerken. De één is er voor in de wieg gelegd, een ander voelt zich er wat minder gemakkelijk bij.

Tijdens het Ondernemerscafé op 24 september leer je alles over netwerken anno 2014. Want netwerken, dat doe je tegenwoordig Smart & Sexy!

Lisa Portengen neemt je tijdens dit Ondernemerscafé mee in de wereld van slim en sexy netwerken. Bereid je voor op een sprankelend verhaal waar je een ondernemersleven lang plezier van hebt. Vol tips over hoe je een goed gesprek voert en hoe anderen je daarbij kunnen helpen. Ook Jeanne Martens, promovendus aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, doet deze avond een boekje open: en wel over hoe vrouwen netwerken. Interessant voor de dames, maar zeker ook voor de heren! Hier kan elke (mannelijke) ondernemer namelijk nog wat van opsteken.

Niet alleen om je eigen skills te verbeteren, maar ook om de netwerkvaardigheden van je gesprekspartner te doorgronden. Maar dit zijn natuurlijk nog niet alle onderwerpen. Het Ondernemerscafé heeft namelijk een ‘Wereld draait door’-sausje. Op die manier bespreken we diverse onderwerpen binnen een thema.

Dit Ondernemerscafé, dat plaatsvindt op woensdag 24 september vanaf 19.00 uur bij Markant Uden, belooft dus weer een avond te worden die je niet mag missen! Aanmelden voor deze gratis avond kan via www.startersmarktplaats.nl

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank