Kom 7 augustus naar de wedstrijddag van FC Oss

Kom 7 augustus naar de wedstrijddag van FC Oss

Voor en door ondernemers

FC Oss wil tijdens de start van het nieuwe seizoen, alle ondernemers van StartersSuccesOss, de kans bieden zelf eens te ervaren hoe het er bij de club op wedstrijddagen aan toe gaat. FC Oss stelt daarom haar deuren open en nodigt je uit om kennis te maken met de club en het aantrekkelijke voetbal. Neem plaats op de tribune op vrijdag 7 augustus om de thuiswedstrijd tegen FC Emmen bij te wonen. Je bent op deze avond met twee personen van harte welkom! Hopelijk tot ziens in het Frans Heesen Stadion!

Programma:
19.00 uur    ontvangst in de CSE-Lounge
19.15 uur     woord van welkom door directie
19.30 uur    groepsfoto aan de rand van het veld
20.00 uur    wedstrijd FC Oss – FC Emmen
21.45 uur    derde helft

Deelnemen?
Wil je aanwezig zijn bij de wedstrijd? Meld je dan (vóór donderdag 6 augustus) door een mail naar danny.vanetie@fcoss.nl te sturen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X