Kennisontbijt: 'Impact COVID-19 op jouw onderneming' - Starters Succes

Kennisontbijt: ‘Impact COVID-19 op jouw onderneming’

Voor en door ondernemers

Vandaag een interessant kennisontbijt gehad met als thema ‘Impact COVID-19 op jouw onderneming’. Vanwege de coronamaatregelen konden maximaal 8 personen aansluiten om te voldoen aan de 1,5m afstand en had iedereen zijn eigen ontbijt meegenomen.

De deelnemers vertelde wat corona voor impact had op hun onderneming en welke acties ondernomen zijn. Ook werden vraagstukken behandeld en gaven de aanwezigen elkaar tips. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd ontbijt. Het volgend ontbijt staat in het teken van een marketingstrategie met een beperkt budget.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X