Jongeren voor (startende) ondernemers - Starters Succes

Jongeren

Jouw Startpunt voor Jong Ondernemerschap

Welkom bij Starters Succes, dé plek waar jouw ondernemersavontuur begint! Wij begrijpen dat de wereld van ondernemen op jonge leeftijd zowel opwindend als uitdagend kan zijn. Daarom zijn wij er speciaal voor jou, de jonge en ambitieuze ondernemer in Oss & Bernheze.

Op 17 Januari houden wij een nieuwjaarsborrel! Hier nemen wij afscheid van Jasper en verwelkomen wij onze nieuwe projectmanager Dave.
Wil jij hier nou bij zijn? Meld je aan via de knop hier beneden.

Direct aanmelden nieuwjaarsborrel

Woon je in de gemeente Bernheze of in de gemeente Oss én sta je nog niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij KVK? Dan ben je van harte welkom om gratis lid te worden. Of om een afspraak met ons in te plannen voor een persoonlijk gesprek, waarin we met elkaar bespreken hoe we jou nog beter kunnen helpen.

Wie zijn wij?

Starters Succes is een dynamisch bedrijf in Oss & Bernheze dat zich inzet voor het ondersteunen van startende ondernemers, met een speciale focus op jongeren. Wij geloven in de kracht van de nieuwe generatie ondernemers en staan klaar om je te begeleiden op de weg naar succes.

Direct aanmelden als gratis lid

Wat bieden wij?Persoonlijke Begeleiding

Bij Starters Succes begrijpen we dat elke ondernemer uniek is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding op maat. Of je nu net begint met je ideeën of al een concreet plan hebt, wij staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Workshops en Trainingen

Onze workshops en trainingen zijn ontworpen om je de essentiële vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt om je onderneming te laten groeien. Van het opstellen van een businessplan tot effectieve marketingstrategieën, wij delen graag onze kennis met jou.

Netwerk van Mentoren

Bij Starters Succes geloven we in de kracht van samenwerking en mentorship. Daarom bieden we toegang tot een netwerk van ervaren mentoren die klaar staan om hun kennis en ervaring met jou te delen.

Jong Ondernemen

Bij Starters Succes omarmen we jong ondernemerschap. Of je nu een innovatief product wilt lanceren, een dienst wilt aanbieden of gewoon nieuwsgierig bent naar de ondernemerswereld, wij zijn er om je te ondersteunen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Persoonlijke coaching

Een bedrijf beginnen is stap één. Doorgroeien naar volwassenheid stap twee, maar dat duurt vaak drie tot vijf jaar. Met persoonlijke coaching kunnen we je begeleiden tijdens deze hele fase.

Een persoonlijk begeleidingstraject begint altijd met een intakegesprek. Daarin inventariseren we je behoeftes, vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en welke coach je het best kan helpen. Ook bespreken we de voorwaarden. Schudden we elkaar de hand? Dan profiteer je meteen van:

  • Maximaal vijf jaar één-op-één-ondersteuning door een coach, mét een team van experts op de achtergrond;
    • Het eerste halfjaar: vijftien coaching uren
    • Daarna: twee keer per jaar een vervolggesprek met je coach en individuele gesprekken met andere experts
  • Actieve doorverwijzingen naar partners uit ons netwerk
  • Korting op een werkplek bij Bizztopia
  • Alle onderdelen van het gratis lidmaatschap, mét voorrang bij alle activiteiten.

Voorwaarden en kosten

Persoonlijke coaching is een traject van maximaal vijf jaar, ongeacht het moment van inschrijven bij KVK (dit moet wel in de eerste vijf jaar zijn). Meld je je bijvoorbeeld aan tijdens het derde ondernemersjaar? Dan kun je nog steeds rekenen op maximale begeleiding.

Voor persoonlijke coaching brengen we het eerste jaar 150 euro in rekening (exclusief btw). En voor de periode erna een kleine jaarlijkse bijdrage van 50 euro. Stop je met je bedrijf? Dan stopt natuurlijk ook je betalingsverplichting.

Direct een gratis intakegesprek aanvragen

Start vandaag nog!

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw ondernemersdroom? Neem contact met ons op en ontdek hoe Starters Succes jou kan helpen slagen. Jouw succes begint hier!

Starter Succes – Ondernemen, Ontwikkelen, Overwinnen in Oss & Bernheze.

Direct aanmelden als gratis lid

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X