Inspirerende discussies tijdens eerste Startersbezoek

Inspirerende discussies tijdens eerste Startersbezoek

Voor en door ondernemers

Voor de eerste editie van het Startersbezoek dit jaar, kregen ondernemers de kans om het gesprek aan te gaan met Peter Taylor Parkins, algemeen directeur van Taylor Mates. Een gevestigde naam in de regio op het gebied van verzekeringsadvies en risicobeheer. Na een uitgebreid gesprek, waarbij ondernemers al hun vragen konden stellen, werd het bedrijf gepresenteerd tijdens een rondleiding.

Sparrend kennis maken
Ruim 10 ondernemers verzamelden zich donderdagochtend 3 maart in het karakteristieke Bergoss-pand aan de Bram van de Bergstraat. Na een voorstelronde vertelde Peter over zijn ideeën en ambities. Peter: ‘’Ik schreef in 1990 dat ik met 1 medewerker per jaar wil groeien, we zitten nu op 26 medewerkers dus dat is redelijk gelukt.’’ De uitgesproken ondernemer stelde vervolgens de manieren waarop de zelfstandigen zich voorstelden aan de kaak, wat uitnodigde tot discussie én nieuwe inzichten.

Passie voor je werk
Peter daagde de deelnemers vooral uit kritisch te kijken naar hun communicatie. ‘’Startende ondernemers zijn wel goed in hun ding, maar communiceren is vaak moeilijker. Je maakt van een trekpaard toch ook geen springpaard? Werk aan hetgeen je goed in bent!” zei Peter. Er vlogen praktische tips over en weer, van visitekaartjes uitdelen tot online vindbaarheid. Aan het eind van de ochtend was iedereen het over één ding eens: passie is doorslaggevend!

Na het gesprek gaf Peter een rondleiding door het bureau.

Dank aan alle aanwezigen voor jullie medewerking en enthousiasme! Heb jij het eerste Startersbezoek gemist? Bekijk hier de foto’s op onze Facebook pagina.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X