Inschrijving beste ondernemers visie geopend - Starters Succes

Inschrijving beste ondernemers visie geopend

Voor en door ondernemers

JCI ’s-Hertogenbosch organiseert dit jaar voor de elfde keer de Beste Ondernemers Visie (BOV). Zoals de naam al zegt, wordt er ook dit jaar weer gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. In deze editie staan ondernemers uit Agrifood en hun innovaties centraal.

Het thema is ook gelinkt aan de visie van de ondernemer. Op basis hiervan zal hij of zij zich presenteren. De objectieve en deskundige jury speelt daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Alle aanmeldingen worden door een lid van de commissie, diverse experts en een jurylid beoordeeld.

Het biedt zowel recent gestarte als reeds bestaande bedrijven de mogelijkheid hun vernieuwende werkwijze en product en/of dienst in een breder platform aan te bieden.

Wat kun je winnen?
De BOV trofee is een belangrijke en mooie prijs voor een ondernemer.Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Dit jaar zijn er trofeeën voor twee categorieën te winnen. Eén voor Startups en klein MKB en één voor groot MKB & Corporates. Naast de prijsuitreiking zorgt JCI  voor een interessant programma met ondernemende sprekers, verrassende acts en natuurlijk voldoende ruimte om te netwerken.

Moet het BOV kennis maken met jou?
Eind dit jaar vindt de finale plaats, dus wil je kans maken op een plaats in de finale, schrijf je dan vandaag nog in! Kijk voor de criteria voor deelname en aanmeldprocedure op www.bov2014.nl en meld je uiterlijk voor 31 juli 2014 aan. En wie weet wordt jij wel gekozen als succesvolle ondernemer! Je kunt via de site ook een ander bedrijf nomineren.

 

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X