Innoveren is het beste voornemen voor 2014 - Starters Succes

Innoveren is het beste voornemen voor 2014

Voor en door ondernemers

uitnodigingOok (door-)startende ondernemer? Kom naar Dome-X op 10 december!

Starters Succes Oss Bernheze gaat samen met een aantal sprekers vooruit kijken naar het komende jaar. Ze doen dat in het kennisatelier van het Dome-X. Meteen een unieke kans voor alle Osse (door-)startende ondernemers om kennis te maken met deze inspirerende plek!

Innoveren is het beste voornemen voor 2014
Door nieuwe combinaties van mogelijkheden staan we aan de vooravond van grote veranderingen op het gebied van ondernemerschap. Als ondernemer is het belangrijk om hier aansluiting bij te vinden. Want de toekomst is dichterbij dan je denkt… Hendriks Bouw en Ontwikkeling speelt daar met Dome X op in. “Het gaat er niet meer om de kaarten op de borst te houden. Iedereen maakt zijn kennis openbaar en maakt gebruik van elkaar expertise”, vertelt Paul Jansen, directeur Innovatie & Strategie.

Ontmoet elkaar in Dome-X
Jansen: “Het Dome-X gebouw is sinds eind oktober van dit jaar geopend. Het is een platform om elkaar te ontmoeten en samen te werken. We leven in netwerksamenleving, dus innoveren doe je samen! Met oog voor elkaars belangen, kennis te delen en daarnaast willen leren van elkaar is een vereiste. Innovatief samenwerken is een voorwaarde voor een succesvolle toekomst.”

Ondernemen is innoveren
“Ondernemers zijn zoekend in de snelle veranderingen in hun omgeving. Innovatie is een ‘modewoord’. Ik noem het liever toekomstgerichtheid. Voor ondernemerschap is het van belang te vernieuwen. Je moet als starter business genereren voor vandaag, maar óók voor morgen. Starters, kijk naar buiten. Waar heeft de klant of je doelgroep behoefte aan? Hoe sluit je business aan bij huidige markt? ‘Outside-in’ denken is een voorwaarde voor goed ondernemerschap! Innoveren moet als het ware in je genen zitten”, aldus de directeur.

Ben jij ook beginnend ondernemer? En benieuwd naar de verdere plannen, ideeën, producten en mogelijkheden van Dome-X? Dat is slechts één van de inspirerende onderwerpen tijdens het StartersPodium.Een bijeenkomst die interessante handvatten op zal leveren. Zorg dat je erbij bent en geef je vóór 6 december op via deze link.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank