Innovatieteams hongerig naar technologie

Innovatieteams hongerig naar technologie

Voor en door ondernemers

Op woensdag 4 november vindt het kennis- en techevent plaats van 15.00 uur tot 18.00 uur op locatie bij De Jamfabriek. Het thema van het event luidt ‘Redesign Your Food Print’.

Laat jouw technologie omzetten in nieuwe kansen
Heb je behoefte aan nieuwe producten, nieuwe markten of beschik je over interessante technologie die je beschikbaar wilt stellen aan 25 toptalenten? Meld je dan aan voor het kennis- en techevent. Vijf multidisciplinaire teams van ieder vijf toptalenten willen aan de slag om voor jou bedrijf te innoveren tijdens Innovation in a Week. Naast inspirerende gastlezingen worden verschillende technologieën op het gebied van agri, food en business gepresenteerd die op een innovatieve wijze bijdragen aan de toekomst.

Meld je aan
Ben je geïnteresseerd in een enerverende middag waar kennis en technologie elkaar ontmoeten? Meldt je dan aan of mail naar marketingsupport@iiaw.nl

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank