InnatOss genomineerd voor 'Veelbelovend Ondernemer 2015'

InnatOss genomineerd voor ′Veelbelovend Ondernemer 2015′

Voor en door ondernemers

Uit het ruime aantal aanmeldingen, heeft de jury onder voorzitterschap van de Osse burgemeester Wobine Buijs, drie ondernemers genomineerd voor de titel ‘Veelbelovend ondernemer van het jaar’. Naast het Paddenstoelenhuis en Bierbrouwerij Oijen is InnatOss genomineerd. Een organisatie waaraan Starters Succes Oss Bernheze ondersteuning geeft. De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens het Business Gala Oss op 14 maart.

Werkzaam vaccin
InnatOss is het bedrijf van Anja Garritsen op het Pivot Park in Oss, dat zich richt op de ontwikkeling van tests en vaccins voor de ziekte van Lyme en Q-koorts. Anja koos voor deze ziektes vanwege de lokale problematiek van de Q-koorts en het maatschappelijke belang. Het bedrijf ontwikkelde onlangs een Q-koorts test die voor iedereen beschikbaar is.

Internationale samenwerking
Inmiddels is InnatOss internationaal actief. “We gaan samenwerken met een vaccinontwikkelaar en met Massachusetts General Hospital (VS) om een werkzaam vaccin voor Q-koorts te vinden.” aldus Anja. Een succes waar ook Starters Succes Oss Bernheze trots op is!

Lees het interview wat Anja gaf op de website van het Business Gala Oss.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X