"Hulp bij het zetten van de juiste stappen" - Starters Succes

“Hulp bij het zetten van de juiste stappen”

Voor en door ondernemers

Coert van Roessel is geen echte starter. Tot voor kort combineerde hij zijn eigen bedrijf met zijn fulltime baan als leerkracht. “In ben al sinds 2007 sportcoach. Toen ik hier via het tv-programma ‘Obese’ ineens veel bekendheid mee kreeg nam het een enorme vlucht. In plaats van 8 uur per week stak ik er 60 uur in.” Coert hakte de knoop door en ging fulltime voor het ondernemerschap. Samen met compagnon Angeli van Bergen – die wel voor het eerst voor zichzelf begon – draait hij nu een pilot in Oss voor het concept RESET! Your Life.

Bennie van Zandvoort van Van Zandvoort Legal advocaten en bedrijfsjuristen te Lith, en tevens coach bij SSO, kent Coert van de sportschool. “Waarom komen jullie niet eens met Starters Succes Oss Bernheze praten”, was het voorstel. Gezien het vlugge succes dat Coert en Angeli boekten met hun bedrijf was het extra belangrijk om wel de juiste stappen te blijven zetten. Bennie: “Ik help starters met structuur aanbrengen in het geheel. En eerst goed over de basis na te denken. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? Vervolgens wordt dan zo’n sessie vertaald en geconcretiseerd in haalbare doelen.”

Al snel moesten de eerste werknemers worden aangenomen. “Bennie helpt ons met het opstellen van zzp-contracten”, vertelt Coert. “Erg handig, want je weet zelf niet goed waar je allemaal aan moet denken.” Bennie: “Ik vind het leuk om starters bewust te maken van wat er allemaal speelt. Hoe ze die juiste stappen kunnen zetten zonder elkaar te kopiëren. Het is erg aantrekkelijk om bijvoorbeeld je algemene voorwaarden zo van internet te halen.”

Naast Oss draait ook in Schiedam een pilot van RESET! Your Life. “We hebben ons ook door Bennie laten adviseren bij het opstellen van het samenwerkingscontract met onze partners daar. En als we het concept nog verder – landelijk – uit willen rollen en uiteindelijk zelfs samen willen gaan in één overkoepelende onderneming, dan speelt de vraag wat daarvoor de beste juridische constructie is. Het is fijn als je dan die hulp hebt. Zeker gezien de storm die ineens op ons afkwam.”

Wil je ook hulp van Starters Succes Oss Bernheze? Meld je dan nu aan.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X