Gratis lidmaatschap TIBO - Starters Succes

Gratis lidmaatschap TIBO

Voor en door ondernemers

TIBO is een netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in Oss en omgeving. TIBO biedt netwerkactiviteiten en faciliteert kennisdeling, maar treedt ook op als belangenbehartiger van ondernemers. TIBO is direct vertegenwoordigd in het bestuur van Starters Succes Oss Bernheze, vanwege de gedeelde overtuiging dat je moet samenwerken om verder te komen. Om die samenwerking verder te ondersteunen stelt TIBO nu ook een aantal gratis lidmaatschappen van een jaar beschikbaar voor ondernemers die begeleid worden door Starters Succes Oss Bernheze.

Coert van Roessel heeft als een van de eersten gebruik gemaakt van dit aanbod. Coert: “Veel ondernemers gaven mij de tip om mijn gezicht vaker op netwerkgelegenheden te laten zien. Maar waar haal je de tijd vandaan, was vaak mijn eerste reactie. Door dit lidmaatschap van TIBO maak ik nu bewust tijd vrij om te investeren in mijn netwerk. Dat geeft mij de mogelijkheid om meer mensen te ontmoeten en mijn naamsbekendheid te vergroten.”

Bennie van Zandvoort, secretaris van TIBO: “Binnen het MKB moeten we starters als voorbeeld van ondernemen zien. Ik denk dat onze leden op veel fronten kunnen leren van starters. En andersom ook. Juist door ervaringen en wijsheden uit te wisselen met een collega-ondernemers.”

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank