Gratis flexibele werkplekken bij Bizztopia

Gratis flexplekken bij Bizztopia Oss

Voor en door ondernemers

Op zoek naar een gezellige en inspirerende flexplek in Oss? Waar je niet alleen achter de laptop zit, maar ook de mogelijkheid hebt jouw klanten te ontvangen en zaken te bespreken in afgesloten ruimtes? En waar je tussen de bedrijven door spart met collega-ondernemers uit diverse branches en aan je netwerk bouwt? Verruil je eigen werkplek thuis voor een gratis flexplek bij Bizztopia in Oss. 

Buitenkansje voor starters

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij een aantal gratis (!) flexplekken in de aanbieding. Dus sta je nog niet langer dan 2 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Maak gebruik van deze mooie gelegenheid en zit een halfjaar voor nop bij Bizztopia. Dit ondernemerscollectief is veel meer dan een werkplek en zetelt in de voormalige Pauluskerk, Oude Litherweg 2 in Oss.

Kennismaken met coaches

Uiteraard maak je hier kennis met de maar liefst 9 coaches die Starters Succes Oss Bernheze rijk is. Zij helpen je graag op weg met praktische tips en adviezen.

Interesse?

Wil jij gebruikmaken van deze unieke buitenkans? Meld je aan via jasper@starterssucces.nl of bel met Jasper van Wordragen op 06 – 28 31 48 66 voor meer informatie.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X