Goedbezochte workshop in Jan Cunen Museum - Starters Succes

Goedbezochte workshop in Jan Cunen Museum

Voor en door ondernemers

Terwijl de straten afgelopen dinsdagavond 6 november donker kleurden, was hét museum van Oss fel verlicht. Onze co-creatie met Ondernemerslift+ stond op het program. Titel was ‘Google door je eigen brein’ en dat maakte de avond zeker waar! 

Onderbewustzijn bewust maken

We lieten ons onderbewustzijn spreken. Na een gezellige inloop met nieuwe kennismakingen en vrolijk gebabbel was het tijd voor serieuzere dingen. De groep deelnemers werd in tweeën gesplitst en ieder ging aan de slag met een individuele opdracht: een vraag op papier zetten waar hij of zij nu mee worstelt. Dat was heel divers: van onzekerheid tot een verstoorde werk-privébalans en van een moeilijke zoektocht naar klanten tot te weinig tijd.

Aansprekend schilderij

Vervolgens mocht iedereen één kunstwerk uitkiezen dat hem of haar het meeste aansprak. Voor de een was dat een schilderij met allerlei plastic tassen dat symbool stond voor de drukte in het hoofd. Voor de ander een schilderij van twee vrouwen die respectievelijk een zwaard en een olielamp vasthielden, de tweestrijd tussen onzekerheid en zelfvertrouwen in haar innerlijke verbeeldend.

Luisteren naar kunst, luisteren naar jezelf

Je ging 2x een kwartier voor jouw uitgekozen kunstwerk staan en luisterde eens goed. Wat hoorde je in je binnenste? Wat zei het schilderij over jouw vraag? Tenslotte koppelde iedereen dat terug aan de groep. ‘Ontzettend mooi welke antwoorden je onbewust zelf hebt op je vragen,’ aldus een van de ondernemers. De workshop viel in goede aarde: de meesten waren positief verrast over de resultaten.

 

Weer eens wat anders, maar wel heel verhelderend.

 

 

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank