Get in the Ring

Get in the Ring

Voor en door ondernemers

Get in the Ring is een wereldwijde start-up wedstrijd met een uniek pitch concept. De meest veelbelovende ondernemers vanuit de hele wereld vechten verbaal voor een plaats in de landelijke en regionale finales om uiteindelijk wereldkampioen van Get in the Ring te worden. Tijdens de wedstrijd komen deelnemende start-ups in contact met kapitaal, talent, ondersteuning en expertise die hen op weg helpen in hun reis naar de top. De competitie is door de Europese Unie erkend als voorbeeld op het gebied van het promoten van ondernemerschap. Op 19 november vindt de Nederlandse ronde van Get in the Ring plaats. Deze wordt dit jaar  gecombineerd met het grootste innovatie event van het jaar: de How To Get There Summit van StartupDelta.

Internationaal tintje
Get in the Ring is hét event voor startups in meer dan 70 landen. De Nederlandse editie wordt georganiseerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Dit jaar wordt de Nederlandse ronde van Get in the Ring gecombineerd met het grootste innovatie event van het jaar: de How To Get There Summit van StartupDelta. 250 start-ups zullen mee doen aan een uitdagend programma vol met workshops, ontmoeten van nieuw talent en 1-op-1 dating met corporate innovatie managers van meer dan 40 corporates. Uit de 250 Nederlandse deelnemers worden 100 start-ups geselecteerd. Zij mogen deze dag strijden om de eer, voor een plekje op het hoofdpodium voor een 1000 man publiek en voor drie tickets naar de regionale finale in Londen. Drie tickets, voor de winnaars van de drie categorieën: Light weights, met een waardering onder het miljoen, Medium weights, met een waardering tot 10 miljoen, en uiteraard de Heavy weights die daar boven komen.

Goede mogelijkheden voor landelijke en internationale branding. Bereik meer dan 2,000 fans – investeerders, klanten, experts potentiële werknemers – binnen één dag! En 6 andere goede redenen om mee te doen…

1. Pitch voor investeerders
2. Stap op een internationaal podium
3. Leer van de experts
4. Date met de corporates
5. Ontmoet top CEO’s
6. Bezoek de Innovatiemarkt

in de Rotterdam Science Tower
Aanmelden kan via de volgende link. Of bekijk de site voor meer informatie.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank