In gesprek met de burgemeester - Starters Succes Oss Bernheze

In gesprek met de burgemeester

Voor en door ondernemers

Op donderdag 2 oktober vond het tweede Starters Bezoek plaats. In het Osse gemeentehuis ging burgemeester Wobine Buijs in gesprek met tien ondernemers uit de regio. Er werden ervaringen, advies, connecties én visitekaartjes uitgewisseld. Een inspirerende ochtend!

Ambitieus
Het lijkt ambitieus om de burgemeester zo uitgebreid te spreken te krijgen. Maar voor Starters Succes Oss Bernheze maakte de Osse burgemeester Wobine Buijs graag tijd vrij. “Ik ben trots op de bedrijvigheid en het ondernemerschap in onze gemeente.” Onder het genot van een kopje koffie namen de ondernemers plaats aan een grote ovale tafel. Het was een bewuste keuze om de burgemeester geen toespraak over haar visie over Oss te laten geven, maar ondernemers juist de kans te geven om met haar van gedachten te wisselen.

Ondernemersklimaat
Iedere ondernemer kreeg ruim de tijd om zich voor te stellen en ambities kenbaar te maken. Zo had iedereen de gelegenheid om uitleg te geven over persoonlijke ervaringen en vraagstukken. Aandachtig en geïnteresseerd luisterde Wobine naar de verhalen. Ook stelde de burgemeester kritische vragen om de ondernemers uit te dagen. Zoals ‘waar wil je in investeren, naar welke connecties ben je op zoek of hoe wil je je onderneming binnen het Osse ondernemersklimaat laten (door)groeien?’

“Het is boeiend om te horen wat er leeft bij ondernemers. Daardoor kan ik inspelen op de vragen die er leven en kijken waar ik vanuit mijn positie kan ondersteunen!”, aldus Wobine. Naast tips en advies hielp zij een aantal ondernemers aan handige connecties uit haar netwerk.

Een beeldverslag van deze ontmoeting kun je op onze Facebook pagina bekijken.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X