Geslaagde ondernemersbijeenkomst kennis en ondernemen

Geslaagde ondernemersbijeenkomst kennis en ondernemen

Voor en door ondernemers

Maandag 3 november kwamen bij het ROC de Leijgraaf in Oss studenten, startende en gevestigde ondernemers bij elkaar voor een bijeenkomst over kennis delen en -ontwikkeling. Ter afsluiting trakteerde André Kuipers de aanwezigen op een boeiend verhaal over zijn loopbaan als astronaut.

Het ochtendprogramma was gericht op studenten van het ROC. Bert Zonnenberg, directeur Bedrijven van de Rabobank, trapte af voor een groep van 75 nieuwsgierige studenten. Door een pittige, interactieve quiz over ondernemerschap zat de stemming er al snel in. Martijn Vos, veelbelovend ondernemer in Oss, gaf vervolgens zijn visie op ‘ondernemen met lef’. Door zijn nuchtere houding en goede voorbeelden had hij al snel een klik met de studenten.

Kansen en trends
Het middagprogramma was gericht op startende en gevestigde ondernemers. Er waren ruim 110 belangstellenden aanwezig. Jim Boeren, docent van het ROC, opende het middagprogramma met een inleiding over wat de scholengemeenschap voor ondernemend Oss kan betekenen. Martijn Rol, branchedeskundige van Rabobank Nederland, vertelde over de kansen en trends binnen verschillende sectoren. Daarnaast gingen de aanwezigen in kleine groepen met elkaar in gesprek, onder leiding van de coaches van Starters Succes Oss Bernheze. Op de gespreksagenda stond o.a. netwerken.

André Kuipers
Als afsluiter nam astronaut André Kuipers de aanwezigen mee in een adembenemend verhaal over zijn reis door de ruimte, ondersteund door prachtig beeldmateriaal en met speciale focus op de wijze waarop hij kennis heeft verzameld en toegepast in zijn loopbaan.

Na afloop van de middag werd er in een informele setting nog lang nagepraat.

Bekijk de foto’s van de ondernemersbijeenkomst op onze Facebook pagina.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X