Geslaagd 1e kennisontbijt Starters Succes Oss Bernheze & Bizztopia - Starters Succes

Geslaagd 1e kennisontbijt Starters Succes Oss Bernheze & Bizztopia

Voor en door ondernemers

Woensdag 28 maart was de aftrap van het eerste Kennisontbijt van Starters Succes Oss Bernheze & Bizztopia. Om 8.00u zaten 11 ondernemers aan tafel om te genieten van een compleet verzorgd ontbijt met verse eitjes, jus d’orange, gebakken broodjes enz.

Na het voorstelrondje gaf Jasper uitleg over een aantal nieuwe innovaties van Starters Succes Oss Bernheze en Bizztopia waaronder o.a. een vragendesk; een initiatief vóór en dóór ondernemers. Na de uitleg gaf nieuw Bizztopia lid Paul aan dit een goed initiatief te vinden; ‘Ondernemers zijn ontzettend eigenwijs en die eigenwijsheid veroorzaakt vaak een drempel om vragen te stellen over je onderneming’ hopelijk wordt door de laagdrempelige vragendesk deze drempel weggenomen.
De overige deelnemers waren ook erg positief over de vragendesk en hebben aangegeven plaats te willen nemen in de helpdesk om starters met vragen verder te helpen. Verder zijn er nog een aantal onderwerpen besproken waar ondernemers tegenaan lopen en is het nieuwe onderwerp voor het 2e kennisontbijt vastgesteld.

We bedanken Jasper voor het lekkere ontbijt en Pieter, Damiaan, Yvonne, Freddy, Eleonora, Kirsten, Nicole, Rowena, Paul en Ellie voor de actieve deelname.

Het thema voor de volgende ontbijtsessie op woensdag 25 april is acquisitie.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar events@starterssucces.nl

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank