Eerste Ondernemerscafé was een groot succes!

Eerste Bites&Business was een groot succes!

Voor en door ondernemers

Tijdens de eerste editie van het Ondernemerscafé hebben Herman Delwig en Hans Wijnbergen met 15 deelnemers het kaartspel ‘mag ik van jou’ gespeeld. Op een speelse manier werden de ‘ondernemers skills’ onder de loep genomen, wat soms hilarische momenten opleverde…

Leuk én leerzaam
De reacties van de deelnemers waren erg positief. “Ik deed mee om eens op een andere manier kennis te maken met andere ondernemers. Het was een leerzame middag. Door het kaartspel ga je op een andere manier op elkaars sterkten en zwakten in. Het geeft als het ware meer diepgang. Zo heb ik ontdekt dat ik soms anders overkom dan ik zelf dacht of zou willen. Dat was op zich best een ‘eyeopener’! Desondanks bleef de middag luchtig door het spelelement. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!” zegt de enthousiaste Wilma Richters.

Na de workshop was er ruimte om nog wat ‘na te kaarten’ onder het genot van een hapje en drankje, waarbij nog een tiental ondernemers aanschoof.

Volgende editie
Heb jij het gemist? Noteer dan alvast vrijdag 18 maart in je agenda, voor de volgende editie van het Ondernemerscafé in Bizztopia.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank