Drukbezocht kennisontbijt - Starters Succes

Drukbezocht kennisontbijt

Voor en door ondernemers

Eergisteren was in één woord: geweldig! Een 5-sterren-ontbijt plus een overvolle tafel creëerden de perfecte setting voor het maandelijkse kennisontbijt.Onderwerp van het levendige gesprek was balans tussen werk en privé.

Hoe plan je vrije tijd in combinatie met je onderneming in? Wanneer neem je vrij of ga je op reis? Een goed voorbereide Annelies van Es leidde het tafelgesprek in. Als activiteitenbegeleider voor ouderen weet zij hoe belangrijk het is om af en toe een dag vrijaf te nemen.

‘Nee’ zeggen belangrijk

Een belangrijke eerste stap is ‘nee’ zeggen. Dit helpt je bij het plannen van je eigen vrije tijd. Neem eens een ‘nee-dagje’ en zeg ‘nee’ tegen alles wat op je pad komt. Wat levert het je op om een keer niet gelijk te doen wat er van je verwacht wordt? Ontzettend veel! Je geeft jezelf ruimte. Heerlijk, toch?

28 tips voor hogere productiviteit en meer vrije tijd

Vervolgens legde Annelies haar lijst van 28 punten op de tafel die volgens haar uiteindelijk zorgen voor een betere life-business balans. Een greep uit de tips:

Next time

Het volgende ontbijt is op 28 november en gaat over focus houden. Paul Parqui is dan gespreksleider.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X